Sprijin psihologic gratuit oferit populației și profesioniștilor din domeniul sănătății

Suportul psihologic este oferit de către o echipă de 65 de voluntari (psihologi, psihoterapeuți practicanți, consilieri, coach, psihoterapeuți în formare) și se derulează prin intermediul telefonului sau a apelurilor video pe Whatsapp, în funcție de posibilitățile solicitanților.

Proiectul Gamma Health Project a pornit ca o răspuns la nevoia urgentă a oamenilor de a găsi modalități prin care să facă față presiunilor actuale și de a-și menține o stare de echilibru. În același timp, este vizată și perioada de după ieșirea din starea de urgență, pentru a sprijini populația în reconstrucția vieții, în mod adaptativ.

Acțiunile întreprinse în cadrul proiectului se concretizează în:

  • Sesiuni de sprijin psihologic, de 20-30 min, la solicitarea celor care au nevoie, fie în urma solicitării telefonice la tel. 0741 093 1313, fie prin completarea unui formular online pe pagina www.gammaclinic-psychology.ro.
  • Informarea populației cu privire la modalitățile sănătoase de gestionare a dificultăților aduse de starea de urgență (din punct de vedere mental, emoțional, relațional).

Lasa un comentariu