Villarreal câștigă în premieră Europa League!

Villarreal este noua câștigătoare din Europa League. Spaniolii au avut nevoie de penalty-uri pentru a învinge Manchester United. Ibericii au trecut de Manchester United 1-1 după 120 de minute și 11-10 la penalty-uri. Portarul David De Gea a ratat penalty-ul decisiv.

După acest succes, Villarreal va juca în sezonul viitor în grupele UEFA Champions League, urmând a intra în urna a doua la tragerea la sorți. Manchester United va fi în urna a doua. 

Villarreal este noua câștigătoare din Europa League.

Chiar dacă supremația europeană a Spaniei s-a mai domolit în ultimii ani, acum va căpăta noi dimensiuni începând din sezonul viitor. Nu mai puțin de cinci echipe din La Liga vor lua startul în grupele UEFA Champions League: Atletico Madrid, Villarreal, Real Madrid, Barcelona și FC Sevilla.

De altfel, Spania mai recuperează din terenul pierdut în fața Angliei. După opt ani, britanicii i-au devansat pe iberici în clasamentul coeficienților UEFA.

Citește mai mult pe gsp.

Citește și O dubiță s-a izbit violent de un copac pe E85 în Iași.

O dubiță s-a izbit violent de un copac pe E85 în Iași. Un accident în urma căruia două persoane au rămas încarcerate s-a produs pe E85 în județul Iași joi dimineață.

Două persoane aflate în interior au rămas încarcerate, dar, au fost găsite de salvatori conștiente și au fost transportate la spital.

Lasa un comentariu