Top cinci cele mai populare sporturi la pariurile online

Când vine vorba de jocuri de noroc și pariat, mulți aleg pariurile sportive deoarece li se par mult mai versatile și antrenante. Se pare că atunci când pariatul a început să câștige popularitate în Europa, printre primele sporturi care au acceptat pariuri se aflau boxul și cursele de cai. Însă de atunci multe s-au schimbat. Iar acum dezvoltarea platformelor online a făcut mai ușor totul pentru iubitorii de pariuri și jocuri de noroc.

Te întrebi poate care sunt cele mai populare sporturi la case de pariuri online. Dacă vei intra pe majoritatea site-urilor vei descoperi câteva zeci de sporturi pe care se poate paria în momentul de față. Însă, nu toate acestea sunt la fel de populare și iubite printre pariorii zilelor noastre.

În cele ce urmează vei descoperi cinci dintre cele mai populare sporturi la pariurile online.

Fotbal

Nu este deloc surprinzător faptul că sportul rege se află primul în acest top. Fotbalul este cu siguranță cel mai cunoscut și popular joc de pe întreaga planetă. De aceea, pe el se pariază cei mai mulți bani și probabil se câștigă cel mai frumos. Cu atât de multe ligi, divizii, echipe și campionate sau cupe jucate în fiecare sezon, iubitorii fotbalului și ai pariurilor au de unde alege.

În plus, fotbalul este un sport practicat în aproape fiecare țară din lumea aceasta, așadar oricine poate pune un pariu sau mai multe în funcție de noroc, experiență sau intuiție.

Tenis

După fotbal, tenisul ar fi un alt sport adorat de pariorii de peste tot. Iar acest lucru se datorează existenței unui număr extrem de mare de competiții de tenis. Aproape în fiecare zi, la orice oră din zi și din noapte undeva se joacă o partidă de tenis.

În ceea ce privește pariurile, de obicei pariorii preferă marile competiții de Grand Slam, unde vedete feminine și masculine de tenis își arată experiența și așii din mânecă impresionând prin tehnică, forță și determinare.

Baschet

Printre competițiile de baschet, NBA are prioritate. La fel se întâmplă și printre iubitorii de pariuri sportive. Chiar și cei care nu cunosc foarte bine care ar fi cea mai bună ligă de baschet din lume pariază pe acest sport.

NFL

NFL este probabil parte din ADN-ul celor din Statele Unite. De aceea nu este deloc ciudat că majoritatea celor care pariază pe NFL provin din Statele Unite ale Americii. NFL sau cea mai importantă competiție de fotbal american profesionist oferă o gamă largă de posibilități de pariuri pentru cei care adoră să își încerce norocul astfel.

Curse de cai

Acesta este un sport care a devenit sinonim cu pariurile încă de la începutul acestei practici. Încă este uriaș în ceea ce privește topurile cu cele mai populare sporturi pe care poți paria. Unele dintre cele mai costisitoare evenimente sportive sunt cursele de cai. Și în plus poți paria 24 de ore din 24, 7 zile din 7 în toată lumea.

Acestea sunt doar cinci sporturi populare printre pasionații de pariuri. Dar ar mai fi de menționat și golful, rugby, boxul, eSports și ciclismul.

Lasa un comentariu