Simona Halep a suferit o accidentare și a abandonat meciul cu Angelique Kerber, în turul 2 la Roma

Simona Halep a suferit o accidentare! Simona Halep a abandonat, miercuri, meciul cu germana Angelique Kerber, locul 26 WTA, din turul al doilea al turneului WTA 1000 de la Roma, la scorul de 6-1, 3-3 pentru româncă. Simona a anunţat ulterior pe Twitter că a suferit o ruptură musculară la gamba stângă.

,,Din nefericire, testul cu ultrasunete a arătat că am ruptură musculară la gamba stângă. Voi face un RMN mâine pentru a înţelege gravitatea accidentării, însă în acest moment nu ştim care va fi timpul de recuperare. Sunt foarte dezamăgită să părăsesc în acest fel turneul de la Roma…″⁣, a afirmat Halep.

Simona Halep a suferit o accidentare!

″Voi face totul pentru a trata această accidentare şi a reveni cât mai repede posibil. Va mulţumesc mult pentru susţinere şi vă voi ţine la la curent cu evoluţia stării de sănătate″⁣, a mai spus Halep.Halep a dominat meciul până la 6-1, 2-0. Setul I ar fi trebuit să fie câştigat de Halep la zero, dar în ghemul al treilea românca a ratat câteva şanse de 3-0, iar Kerber a câştigat contra serviciului, potrivit News.ro.

La 6-1, 3-3, în momentul în care Kerber avea 30-0, pe serviciul ei, Halep a acuzat o accidentare la picior după ce a returnat o minge şi a cerut imediat intervenţia fizioterapeutului. Cu dureri mari şi cu lacrimi în ochi, sportiva a ajuns cu greu la bancă şi a luat decizia de a se retrage. Simona Halep a părăsit terenul şchiopătând, ajutată de două persoane.

Mai multe informații aici digisport.ro.

Citește și Simona Halep va afla dacă îşi va apăra titlul de la Wimbledon.

Lasa un comentariu