„Radarul” l-a surprins pe Cristiano Ronaldo cu 32,51 de kilometri/oră în meciul cu West Ham United

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo continuă să impresioneze la vârsta de 36 de ani. El a reuşit să fie cel mai rapid jucător de pe teren în meciul Manchester United – West Ham United. Potrivit clubului din Manchester, Ronaldo a atins viteza de 32,51 de kilometri pe oră în acea întâlnire.

Mult mai tinerii jucători Aaron Wan-Bissaka, 23 de ani, tot de United, şi Jarrod Bowen, de la West Ham, au fost înregistraţi cu viteze de 32,41 km/h, respectiv 31,29 km/h. Revenit de curând la Manchester United, Ronaldo a reuşit să marcheze de patru ori în trei meciuri.

„Radarul” l-a surprins pe Cristiano Ronaldo cu 32,51 de kilometri/oră

În partida disputată duminică, la Londra, Ronaldo a marcat în minutul 35 golul de 1-1, apoi Lingard a adus victoria oaspeţilor, în minutul 89. În jocul de la Berna din Liga Campionilor, pierdut de United cu 2-1, cu Young Boys, vedeta portugheză a fost autorul reuşitei oaspeţilor.

La primul său meci de la revenirea la Manchester, el a înscris de două ori în victoria echipei antrenate Ole Gunnar Solskjaer în partida încheiată cu 4-1. Chelsea, Liverpool şi Manchester United sunt pe primele trei locuri ale clasamenmtului din premierl League, cu câte 13 puncte în 5 etape.

Sursa: ZDI

Citește și Cristiano Ronaldo lansează „Cupa Sufrageriei”! Portughezul și-a invitat fanii să-i bată recordul

Cristiano Ronaldo rămâne activ chiar și în timpul pandemiei de coronavirus, iar portughezul a realizat o provocare pentru fanii săi.

Lusitanul a anunțat pe rețelele de socializare că lansează o nouă competiție, „Cupa Sufrageriei”. Proba constă în efectuarea a cât mai multe repetări în cadrul unui exercițiu fizic pentru abdomen, după cum relatează digisport.ro

„Salutare! Aceasta este prima ediție din ‘Cupa Sufrageriei’. Vă voi arăta câte repetări voi putea face în 45 de secunde”, a spus Ronaldo.

Lasa un comentariu