Prințul Wiliam a transmis un mesaj pentru naționala Angliei, după înfrângerea în fața Italiei

După înfrângerea Angliei din finala Euro-2020 în faţa Italiei, Prinţul William a transmis un mesaj de încurajare jucătorilor. William a asistat la meci alături de soţia sa Catherine şi fiul lor George, de 7 ani.

Prințul Wiliam a transmis un mesaj pentru naționala Angliei

“Sfâşietor. Felicitări Italiei pentru o mare victorie. Anglia, ai ajuns atât de departe, dar din păcate azi nu a fost ziua ta. Puteţi ţine capul sus şi puteţi fi mândri de voi. Ştiu că urmează mult mai multe. W”, a fost mesajul prinţului William.

Şi Federaţia Engleză de Fotbal a postat un mesaj pe Twitter: “A fost o călătorie minunată. Ca naţiune, am fost uniţi în credinţa că putem face ceva special după unul dintre cei mai grei ani. Nu a fost să fie, dar această echipă este abia la început. Ei voi continua să ne facă mândri, atât în teren, cât şi în afara lor”.

Citește și Italia, campioană la EURO 2020 după o finală dramatică.

Naţionala Italiei este campioana EURO 2020, după ce a învins echipa Angliei cu scorul de 3-2 la penaltiuri, duminică seara, pe Stadionul Wembley din Londra, în finala EURO 2020, în care scorul a fost egal, 1-1, la finalul celor 120 de minute.

Italia îşi trece în palmares al doilea său titlu continental, din patru finale jucate la EURO, primul titlu european fiind câştigat în 1968, la Roma. Italia a învins Iugoslavia în finala din 1968 (2-0), dar a pierdut în faţa Franţei (1-2), prin golul de aur, în 2000, la Rotterdam, şi în faţa Spaniei (0-4), în 2012, la Kiev.

Lasa un comentariu