”M-au făcut criminal”. Un celebrul DJ se apără după ce a fost acuzat că l-a infectat pe Lionel Messi cu COVID-19

Lionel Messi a petrecut în țara natală sărbătorile de iarnă și s-a speculat că s-a infectat la una dintre petrecerile la care a participat.

Unul dintre cei considerați vinovați pentru infectarea cu COVID-19 a lui Lionel Messi este Fer Palacio, un DJ, celebru în Argentina.

Fer Palacio a fost prezent, înainte de Crăciun, la un eveniment în urma căruia au fost depistați cu COVID-19 mai mulți participanți și, deși teoretic trebuia să intre în izolare, la petrecerea de Crăciun a fost surprins alături de Lionel Messi.

Asta i-a făcut pe mai mulți suporteri ai fotbalistului să-l ”asedieze” cu mesaje, unele regretabile, ba chiar numele său intrase în trending pe Twitter, însă Fer Palacio s-a apărat și a publicat pe contul personal de Twitter o captură de ecran în care era dovada că nu are COVID-19.

Nu l-am infectat pe Messi”, a scris Fer Palacio.

Celebrul DJ, Fer Palacio se apără

Fer Palacio a recunoscut că a fost surprins să vadă câte mesaje a primit și că numele său a intrat în trending pe Twitter și a dezvăluit că a primit inclusiv jigniri.

Abia m-am trezit și am văzut că am primit foarte multe mesaje și că sunt în trending pe Twitter pentru că Messi a ieșit pozitiv la COVID-19. Ei spun că eu l-am infectat. 

M-au făcut criminal în mesaje, mesaje foarte urâte. Am făcut un test pentru că trebuie să plec în Uruguay și nu am COVID”, a transmis Fer Palacio, potrivit Marca.

Lasa un comentariu