Hermannstadt – CS Mioveni 1-2 | CS Mioveni a promovat în Liga I

Meci decisiv de menţinere/promovare în Liga I. Două echipe importante și-au jucat șansa, miercuri. Lupta s-a dus între CS Mioveni și FC Hermannstadt a retrogradat. Scorul final a fost de 2-1 ( cu 0-1 la pauză). Disputa între două echipe s-a petrecut la Mediaş, în manşa a doua a barajului pentru menţinerea/promovarea în eşalonul de elită.

Sibienii au început meciul în zece oameni. Acest lucru s-a întâmplat după ce căpitanul Răzvan Dâlbea a primit două cartonaşe galbene în primele şase minute şi a fost eliminat. FC Hermannstadt a reuşit să deschidă scorul, prin Yazalde Gomes Pinto (21).

Liga I
CS Mioveni a promovat în Liga I

CS Mioveni a ratat o mare ocazie în finalul primei reprize, prin Valentin Coşereanu, al cărui şut a fost blocat la sacrificiu de Claudiu Belu (42). Ulterior a fost mai ofensivă în partea secundă, dar Bogdan Rusu a trimis în plasa laterală, din lovitură liberă (67).

Citiți în continuare pe capital.ro.

Anamaria Prodan și Reghecampf, o nouă căsătorie în secret!

Anamaria Prodan și Reghecampf, o nouă căsătorie în secret! Revenit din Arabia Saudita, Reghecampf a luat-o din nou de soție pe Anamaria Prodan.

Cei doi și-au înnoit jurămintele într-o ceremonie religioasă care a avut loc la Snagov. Totul a fost făcut în secret, cei doi anunțându-și numai prietenii apropiați asupra intențiilor pe care le au. După slujba, Anamaria și Reghe și-au invitat apropiații la o petrecere la un restaurant din Snagov.

Lasa un comentariu