Gestul lui Ronaldo ironizat de Andriy Yarmolenko după meciul de pe Naţional Arena. Ce a făcut sportivul

Gestul lui Ronaldo ironizat! Portughezul Cristiano Ronaldo a fost un gest care a ajuns viral pe rețelele de socializare. El a dat la o parte sticlele de Coca-Cola şi a ridicat o sticlă de apă spre jurnalişti. Gestul lui Ronaldo a fost ironizat după meciul de pe Naţional Arena. Andriy Yarmolenko a mutat sticlele de Coca-Cola şi Heineken mai aproape.

„Pot să fac ceva? L-am văzut pe Ronaldo făcând asta. Vreau să mut sticlele de Coca-Cola aici şi vreau să mut berea aici. Coca-Cola şi Heineken, vă rog să mă contactaţi!”, a spus el râzând. Jucătorul Ucrainei a mutat apoi la scurt timp sticlele înapoi.

Citește și Bani de la APIA pentru cultivatorii de legume în sere și solarii.

Gestul lui Ronaldo a fost repetat de jucătorul francez Pogba care a eliminat din cadru o sticlă de bere. Jucătorul fiind mulsulman practicant, iar în alcoolul este interzis.

Organul european de conducere UEFA a reacţionat la gestul jucătorilor, reamintind echipelor că au obligaţii contractuale faţă de sponsorii turneului. 

ACUM! VIDEO cu momentul în care autobuzul condus de șoferul beat din Iași lovește tânăra de 15 ani

VIDEO cu momentul în care autobuzul condus de șoferul beat din Iași lovește tânăra de 15 ani!

În cartierul Dacia din Iași, o adolescentă a fost lovită de un autobuz CTP. Șoferul autobuzului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0,17 mg/ l alcool pur în aerul expirat. Acesta își cumpărase o bere în capăt Țuțora în jurul orei 14:00 și a urcat în autobuz. Accidentul l-a provocat la ora 16:15.

VIDEO cu momentul: Sursa ZDI

Lasa un comentariu