Simona Halep o va înfrunta pe Aryna Sabalenka astăzi: ,,Este foarte puternică”

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Stuttgart după ce a trecut de Ekaterina Alexandrova, scor 6-1, 6-4. Astăzi, Simona Halep va juca cu Aryna Sabalenka. Ea a declarat înaintea meciului, că trebuie să fie agresivă pentru a se impuna în faţa adversarei, care este una foarte puternică.

,,Am jucat cu Sabalenka de multe ori şi ştiu la ce să mă aştept. Loveste foarte puternic, este foarte puternică. Aşa că trebuie doar să mă concentrez asupra jocului meu şi să încerc să o împing înapoi şi să fiu agresivă dacă pot”, a spus Simona Halep, potrivit WTA.

La rândul ei, Sabalenka a afirmat că aşteaptă cu nerăbdare meciul cu Simona Halep. ,,Este o jucătoare grozavă. Mâine voi face tot ce pot. Mă voi pregăti cât de bine pot pentru meciul de mâine. Trebuie să muncesc pentru fiecare punct, să fiu acolo de la început până la sfârşit, să fac tot posibilul”, a adăugat jucătoare din Belarus, după ce a învins-o pe estona Anett Kontaveit, în urma unui meci de trei seturi (scor 7-5, 4-6, 6-1), care s-a terminat aproape de miezul nopţii de vineri spre sâmbătă.

Meciul Simona Halep – Aryna Sabalenka, din semifinalele turneului de la Stuttgart, va avea loc sâmbătă, în jurul orei 19:30, în direct la Digi Sport 2 și în format live video pe site-ul digisport.ro.

Lasa un comentariu