Adrian Ambrosie nu mai face parte din executivul Politehnicii Iași

Nu mai este parte a executivului ieșean. Adrian Ambrosie a încheiat pe cale amiabilă raporturile contractuale cu clubul Politehnica. După ce a declarat ca se delimiteaza de actualul management al grupării din capitala Moldovei, considerându-se nedreptățit de știrile apărute în presă cu privire la activitatea și câștigurile sale salariale fabuloase, Adrian Ambrosie a intrat brusc în silen io stampa, iar la acest final de săptămână a apărut și decizia definitivă a conducerii.

„Astăzi, s-a decis încetarea amiabilă a raporturilor contractuale dintre managerul executiv Adrian Ambrosie și Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iași. Domnul Adrian Ambrosie va continua activitatea în cadrul Consiliului Director al clubului din Copou și în Adunarea Generală a Membrilor Fondatori.

Îi mulțumim domnului Adrian Ambrosie pentru activitatea depusă în conducerea clubului în funcțiile de președinte executiv și manager executiv!” se arată în comunicatul oficial emis de către conducere executivă a clubului Politehnica Iași.

Adrian Ambrosie a ocupat cu începere din anul 2017 funcția de președinte executiv al grupării din dealul Copoului, după înlăturarea de la conducere a fostului internațional Florin Prunea. De la începutul anului acestuia Adrian Ambrosie a fost retrogradat din funcție, fiind numit manager executiv.

Autor: Laura Cristiana Hulubei

leave a reply