Spitalul de Neurochirurgie face angajări

Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” organizează concurs de angajare pe postul de medic specialist neurochirurgie. Înscrierile se fac la sediul Spitalului până la data de 11 noiembrie 2019, urmând ca probele să aibă loc în luna decembrie.

Astfel, proba scrisă va avea loc în data de 17 decembrie, iar proba clinică în data de 20 decembrie.

Ce trebuie să conțină dosarele de concurs

Reprezentanții spitalului au anunțat că în dosarele de concurs trebuie să apară cererea de înscriere la concurs, copia xerox după diploma de medic, ordinul sau adeverința de confirmare în gradul profesional.

La acestea vor fi adăugate copia xerox de pe certificatul de membru al Colegiului Medicilor, avizul anual dat de aceștia, dar și asigurarea Malpraxis. Candidatul trebuie să mai anexeze dosarului o declarație scrisă conform căreia nu a fost condamnat penal pentru fapte ce-l fac incompatibil cu postul pentru care dorește să concureze.

Certificat privind starea de sănătate și o copie a actului de identitate, cazierul juridic și CV-ul

De asemenea, se vor atașa acte doveditoare pentru calcularea punctajului prevăzut în Anexa 3 a OMS nr. 869/2015. De la medicul de familie, candidatul trebuie să aducă un certificat privind starea de sănătate și o copie a actului de identitate, cazierul juridic și CV-ul.

Tematica de concurs este cea pentru examenul de medic specialist în specialitate a postului afișat pe site-ul Ministerului Sănătății. Toate aceste documente vor fi atașate într-un dosar cu șină, împreună cu chitanța plății de 150 de lei, taxa de concurs.

Lasa un comentariu