Sorina Pintea a ieșit din arest și a fost preluată de o ambulanță. Ce interdicții are în timpul controlului judiciar

Fostul ministru al Sănătății Sorina Pintea, acuzată de luare de mită, a ieșit din arestul Poliției Capitalei, vineri seară, fiind preluată de o ambulanță pentru a fi dusă la spital. Pintea, care s-a aflat în arest de sâmbătă trecută, va fi cercetată sub control judiciar.

Sorina Pintea a părăsit Arestul Central, fiind așteptată de o ambulanță pentru a fi dusă la spital.

Curtea de Apel Bucureşti a decis vineri ca Sorina Pintea să fie eliberată din arest preventiv și plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, perioadă în care trebuie să respecte următoarele obligaţii:

să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemată;

să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei;

să se prezinte la IPJ Maramureş, desemnat cu supravegherea sa, conform programului de supraveghere întocmit de această instituţie ori de câte este chemată.

De asemenea, Sorina Pintea nu are voie să comunice direct sau indirect cu inculpatul Mihai Coste, precum şi cu martorii George Lucian Tudor, Octavian Niculescu, Marius Mihai Barbul şi Dan Botorce.

Lasa un comentariu