Şofer din Iași prins de radar cu 166 şi 236 de kilometri pe oră, în timp ce era urmărit de poliţişti

Un şofer de 32 de ani care a încercat să fugă de poliţiştii din Iaşi după ce a făcut o depăşire neregulamentară, a fost înregistrat de radar de două ori cu viteze de 166 şi 236 de kilometri pe oră.

Un şofer de 32 de ani a fost observat, sâmbătă, de poliţiştii rutieri de poliţiştii rutieri din Iaşi, în timp ce depăşea neregulamentar, la intrarea pe centura oraşului.

Poliţiştii i-au făcut semn să tragă pe dreapta, însă bărbatul a ignorat semnele acestora şi a plecat mai departe, cu viteză.

„Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia şi i-au efectuat semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul auto nu a oprit la semnalele poliţiştilor. Pe traseul parcurs conducătorul auto a fost înregistrat de 2 ori cu aparatul radar cu viteza de 166 km/h, respectiv 236 km/h. De asemenea, acesta nu a oprit la culoarea roşu a unui semafor şi a efectuat mai multe manevre neregulamentare de depăşire”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Poliţiştii au reuşit să îl oprească după ce l-au urmărit aproximativ 20 de km, pe o stradă đin Iaşi unde l-au blocat. Bărbatul a fost încătuşat loc.

„Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă (…) pentru depăşire neregulamentară, viteză neregulamentară, nerespectarea indicaţiilor şi semnalelor agentului de poliţie şi nerespectarea culorii roşu a semaforului”, a mai declarat Ioana Bîlea.

Bărbatul are de plătit o amendă de 7.450 de lei şi are permisul suspendat pentru 8 luni.

(Sursa: Mediafax)

Lasa un comentariu