ȘOCANT! Un spaniol stabilit în Alba Iulia s-a sinucis în propriul apartament, cu o armă de vânătoare

Un bărbat de 58 de ani din Alba, tatăl a trei fete, s-a sinucis în propriul apartament, cu o armă de vânătoare. L-au găsit fiica şi soţia, după ce s-au întors din oraş. Omul nu a lăsat niciun bilet de adio şi nimeni nu ştie de ce și-a luat zilele.

Bărbatul de 58 de ani era cetățean spaniol, stabilit de ani buni în Alba Iulia. Acesta lucra în arendă mai multe terenuri agricole. Omul era singur acasă când şi-a luat viaţa.

Atenție! Informaţii cu un puternic impact emoţional.

Soţia şi una dintre fetele sale au descoperit scena macabră. Fata de 14 ani a suferit un șoc greu de suportat, iar mama ei a avut nevoie de îngrijiri medicale. Arma cu care s-a impușcat, specifică pentru animalele sălbatice mari, era deținută cu acte legale.

„Era o persoană, un bărbat, în jur de 60 de ani estimam atunci, care prezenta o plagă împușcată cu o armă de vânătoare. O armă de calibru mare, după cum a fost și răsunetul asupra craniului și capului respectivului individ. Din poziția în care era cu arma, între genunchii picioarelor, ca să poată să ajungă cu degetul pe trăgaci, am bănuit și bănuim în continuare că este vorba de un suicid”, a precizat, pentru Antena 3, Călin Potor, medic de urgență SAJ Alba

Bărbatul nu a lăsat în urmă niciun bilet prin care să explice motivul gestului extem. Apropiaţii familiei spun omul aflase de curând că suferă de o boală şi, cel mai probabil, acest lucru l-a făcut să apese pe trăgaci.

Sursa: Antena3

Citește și Nimeni nu se interesează de copilul aflat în moarte cerebrală

Lasa un comentariu