ȘOCANT: O vacă a fost legată de tractor şi târâtă câteva sute de metri

Imagini revoltătoare au fost surprinse într-o comună din Timiş. O vacă a fost legată de tractor şi târâtă câteva sute de metri pe uliţele satului.

Un bărbat şi-a legat vaca de tractor pentru că animalul nu a mai vrut să meargă spre casă. După ce a fost legat, animalul a încercat să se împotrivească şi mai tare, astfel că a fost practic târât până acasă.

Vecinii bărbatului, care au asistat la întreaga scenă şi au filmat momentul, i-au atras atenţia. Acesta nu a renunţat însă la planul şi şi-a continuat drumul nestingherit. Imaginile au ajuns şi la poliţie care l-au identificat pe bărbatul în vârstă de 48 de ani. Acum, poliţiştii trebuie să stabilească unde încadrează fapta pentru a şti dacă să-l amendeze sau nu pe proprietarul animalului, transmite Observatorul.

Citește și VIDEO: Imagini virale cu un cal la masă, în Călărași. Petrecăreții au primit o amendă de aproape 22 de mii de lei

Aproape 22 de mii de lei amendă pentru opt petrecăreți care s-au filmat cu un cal la masă, în sufragerie. Bărbații din Călărași au făcut live pe Facebook, iar imaginile au devenit virale în scurt timp.

Animalul a fost filmat alături de stăpâni, iar din imagini se poate vedea că petrecăreții consumau alcool și ascultau manele. Mai mult, unul dintre bărbați hrănește calul dintr-o frazelă. La un moment dat, unul dintre petrecăreți încearcă să ia cabalina pe umeri, însă cade peste masă, iar ulterior pe podea și animalul peste el.

Lasa un comentariu