Smiley și Gina Pistol au facut pasul cel mare, în secret!

Smiley face primele declarații despre relația cu Gina Pistol! Cei doi locuiesc împreună. Smiley și Gina Pistol formează un cuplu, iar artistul a recunoscut asta în interviul acordat revistei Unica.

Smiley este unul dintre cei trei protagoniști de pe coperta numărului din octombrie, iar Amalia Enache, îndrăgita prezentatoare TV ce a avut în această ediție rolul de redactor-șef a reușit să afle detalii despre viața intimă a artistului.

Smiley și frumoasa prezentatoare trăiesc o poveste de dragoste minunată iar cei doi locuiesc deja împreună. Atmosfera din casa lor este una caldă, după cum spune artistul.

„Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă. Pentru mine e foarte important să comunic cu omul de lângă mine. Apoi, pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt. Câteteodată mai fac eu ceva, mai las intenționat câte un pahar, câte o farfurie pe undeva și aștept și o văd, hop, pac! Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri. Mi se pare amuzant… și mai sunt scene, dar e foarte complicat să îți explic (râde).”, a dezvăluit Smiley pentru revista Unica.

Deși zvonurile privind relația lor se vehiculau de câțiva ani, cei doi au preferat până acum să nu le confirme sau să le infirme, ținându-și relația în umbră, departe de camere. Smiley a recunoscut că a ales să țină acest secret pentru a o proteja pe Gina.

(Sursa: Unica)

Lasa un comentariu