Sisteme de irigații noi pentru parcurile din Iași

Servicii Publice Iași SA, societate aflată în subordinea Primăriei Iași, a demarat o procedură privind achiziția unor componente necesare pentru montarea sistemelor de irigații. Prevederea bugetară este de 464.287 lei, fără TVA, aproape 100.000 euro.

La procedură s-au înscris Harmonya Garden Plus SRL și Emesisi Trading SRL. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

Pe lista componentelor se află rotoare, aspersor static, cămin electrovane pentru irigații, duze pentru aspersor static, senzor de ploaie, legături flexibile etc.

„Contractantul are obligația de a ambala produsele pentru ca acestea să facă față, fără limitare, la manipularea dură din timpul transportului, tranzitului și expunerii la temperaturi extreme, la soare și la precipitațiile care ar putea să apară în timpul transportului și depozitării în aer liber, în așa fel încât să ajungă în bună stare la destinația finală. Furnizorul are obligația de a garanta că produsele furnizate prin contract sunt noi, nefolosite“, se arată în caietul de sarcini.

Lasa un comentariu