Și-a lovit soția cu picioarele până a omorât-o!

Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea de arestare preventivă formulată de procurori pe numele lui Ioan Iancu, sub acuzația de omor asupra unui membru de familie.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani a ajuns după gratii, fiind acuzat că și-ar fi omorât soția. Acesta ar fi bătut-o până a lăsat-o fără suflare, scrie realitateadeiasi.net.

Pe 23 ianuarie 2020, în jurul orei 18:00, în timp ce se afla acasă, în satul Pârcovaci, Ioan Iancu i-a aplicat mai multe lovituri cu picioarele soției sale, în vârstă de 46 de ani, la nivelul capului, cauzându-i leziuni incompatibile cu viața: hematoame subdural și intracerebral, contuzii și dilacerări cerebrale și de trunchi cerebral, hemoragii ventriculare și subarahnoidiene.

După agresiune, femeia și-a sunat fiica și i-a relatat cele întâmplate. Când aceasta din urmă a ajuns acasă, și-a găsit mama în stare gravă, motiv pentru care a solicitat prezența unei ambulanțe. La scurt timp, un echipaj medical a preluat victima și a transportat-o la spital, pentru acordarea de îngrijiri.

Din cauza leziunilor grave suferite, victima a decedat a doua zi, în spital.

Lasa un comentariu