VIDEO Fulgy a lansat cel mai dur atac de până acum: Dan Bursuc a violat-o pe sora mea, Margherita

Zilele trecute, în timp ce era live pe internet și polițiștii sunau la ușă, Fulgy a lansat cel mai dur atac de până acum. Acesta l-a acuzat pe Dan Bursuc că a violat-o pe sora lui, Margherita, pe vremea când aceasta avea doar 14 ani.

Mai mult decât atât, tânărul a afirmat că Viorica și Ioniță de la Clejani au știut acest lucru și nu au făcut nimic în afară de a renunța la prietenia cu lăutarul acuzat.

„Dintr-o prietenie sinceră, ce credeți că a făcut domnul Dan Bursuc, care are câți ani are, cu sora mea, minoră și copil influențat, ce credeți că a făcut? Mă, să moară familia mea, pe ce am mai scump, de n-a violat-o, la 13-14 ani! Eu am aflat mai târziu, pe la 18 și ceva, când am fost dus la la Lipatti și m-am întâlni toți copiii de lăutari care râdeau de mine și de ce i-a făcut Bursuc lui sor-mea. Tatăl meu, atunci, nu a luat nicio decizie”, a spus Fulgy pe internet. 

A trecut mai bine de o lună de când Fulgy a fost oprit în trafic de oamenii legii și depistat pozitiv la droguri, iar de atunci fiul Clejanilor face aproape zilnic dezvăluiri de-a dreptul șocante.

Lasa un comentariu