Se pregătește noul sezon Asia Express! Află cine va prezenta Sezonul 4

Se pregătește noul sezon Asia Express! Antena 1 a anunțat că ,,Asia Express continuă” în sezonul 4. Show-ul va fi plin de surprize pentru publicul telespectator. În acest sezon nou, vedetele vor porni pe Drumul Împăraților, rută ce va începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaijan. Destinațiile următoare vor fi dezvăluite ulterior.

România este prima țară care va porni în aventura Asia Express pe această rută. Astfel, drumul și misiunile pentru concurenți o să fie cu adevărat surprinzătoare.

Cine va prezenta noul sezon Asia Express?

Acest sezon nu va mai fi prezentat de Gina Pistol, care se află în concediu de maternitate. Potrivit informațiilor apărute în presă, cea care îi va lua locul Ginei Pistol ar putea fi Irina Fodor.

Soția lui Răzvan Fodor prezintă momentan show-ul culinar ,,Chefi la cuțite”. Însă, conform fanatik.ro, producătorii s-ar gândi serios să o aleagă tot pe ea pentru postul de prezentatoare.

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon Asia Express – Drumul Împăraților vor începe luna aceasta. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 vor putea afla ce se întâmplă acolo atât de la TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia  și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Citește și (FOTO) Irina Fodor este noua prezentatoare de la Chefi la Cuțite.

Irina Fodor este noua prezentatoare a emisiunii ,,Chefi la Cuțite”. Aceasta își va face apariția în show-ul culinar, începând din ediția de marți seară. Frumoasa prezentatoare este soția artistului Răzvan Fodor. Ea va prezenta competiția alături de Speak, Irina înlocuind-o pe Gina Pistol, proaspăt devenită mămică.

,,Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar și o mare surpriză. Am avut emoții mari în prima zi de filmare, atât de mari încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat! Însă Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă și emoționantă, iar chefii, concurenții lor și echipa de producție m-au primit cu brațele deschise. O să vedeți în ediția din seara asta, a plouat cu pupături și îmbrățișări.

Tot Gina a avut grija să îmi facă un scurt “training” înainte de a prelua proiectul și m-a pregătit pentru ce avea să urmeze. În altă ordine de idei, recunosc, așteptam cu mare nerăbdare să îi văd fața lui Sorin când își dă seama că a scăpat de Fodor, dar a dat peste nevasta lui!”, a declarat noua prezentatoare.


Lasa un comentariu