Românca cu cel mai sexy fund, interzisă de Instagram! Ce imagini publica pe reţelele de socializare blondina

Andreea Vasile, cunoscută în mediul online drept Andrea Abeli, este una dintre cele mai bine plătite românce de pe Instagram! Tânăra de 35 de ani câştigă nu mai puțin de 1,5 milioane de dolari pe an de pe urma fotografiilor în care își expune… posteriorul.

Andrea Abeli și-a părăsit jobul de web designer din București și în doar doi ani de zile a devenit model pe Instagram, devenind astfel un nume în industria fashion.

Aceasta și-a pornit afacerea în 2014, înființându-și propria agenție de marketing, prin intermediul căreia a ajutat branduri şi modele să-și construiască o carieră în social media. Ulterior, andrea Abeli s-a decis să treacă în fața camerei și a pornit pe Instagram de la zero, reușind acum să aibă mai bine de 3 milioane de urmăritori pe contul de socializare, scrie dailystar.co.uk.

Eliminată de pe Instagram pentru că este prea sexy

Bucureșteanca a fost interzisă pe Instagram din cauza fotografiilor mult prea indecente, iar acum pagina cu 3,2 milioane urmăritori nu mai există în prezent, însă în locul ei găsești tot felul de fan-page-uri realizate de admiratorii posteriorului fetei. În plus, Andrea a mai deschis un cont prin care își promovează o colecție de haine sexy.

Sursa : ciao.ro

Lasa un comentariu