Oana Zăvoranu, critici acide la adresa fostei sale colege, Adela Popescu: ,,Fetiță, oamenii te urmăresc pe tine, nu pentru că ești deșteaptă, că nu ești”

Oana Zăvoranu, critici acide la adresa fostei sale colege, Adela Popescu! În cel mai recent videoclip de pe vlogul Oanei Zăvoranu, actrița a vorbit despre fosta sa colegă Adela Popescu și soțul acesteia, Radu Vâlcan.

„Fetiță, oamenii te urmăresc pe tine, în cazul în care nu ai înțeles, nu pentru că ești frumoasă, că nu ești, nu pentru că ești deșteaptă, că nu ești, ci pentru că apari pe sticlă. Este motivul pentru care 99,9% din oameni se uită la vedete. (…) Omul, când se uită și o știe pe vedeta Adela Popescu, care a jucat și ea în niște telenovele, vrea să o vadă, să vadă artistul [nu diverse produse sau servicii promovate]. (…) Tupeul zbârnâie pe tine, știi cum te-aș ciufuli? (…) Ești tupeistă rău de tot. Chelfăneală când te văd prima oară, să vezi tu omor ce-ți iei”, a spus Oana Zăvoranu.

„El face de toate. El sigur face curățenie. Dă și cu mopul, spală geamurile, calcă. Adeluța este ocupată”, a mai spus Oana despre Radu. „Am pretenții pentru că sunteți la două trusturi”, a încheiat.

Oana Zăvoranu, critici acide! Adela a răspuns în mediul online reacțiilor negative de la una dintre postările sale plătite

Cu doar câteva zile înainte ca Oana să înregistreze episodul despre pereche, Adela a răspuns în mediul online reacțiilor negative de la una dintre postările sale plătite. Mai precis, Adela a asociat reclamele din social media cu pauzele publicitare de la TV.

Adela a dezvăluit că postările despre viața ei intimă necesită un consum de energie și timp, iar ca să fie atât de prezentă în online, trebuie să transforme timpul petrecut pe Instagram într-un job.

Citește și Breaking news! Este oficial, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează!


Lasa un comentariu