Maurice Munteanu despre maneaua cântată de Loredana Groza și alți 10 maneliști: „Loredana e nulă”

Loredana Groza alături de maneliști celebri din România au scos o piesă care a devenit rapid subiect de discuție. Melodia este intitulată „Fericire” și a urcat rapid în trendig. De câteva zile este pe primul loc. A adunat peste 4,4 milioane de vizualizări și 8,5 mii de comentarii.

Totuși, internetul s-a divizat în două tabere. Loredana a fost criticată de mulți din cauza acestei colaborări. Nici Maurice Munteanu, juratul de la „Bravo, ai stil!”, nu a putut să nu-și exprime părerea. Acesta a postat un mesaj pe pagina s-a de Facebook, criticând vestimentația Loredanei, cât și mesajul piesei, despre care spune că a lipsit cu desăvârșire. 

,,Loredana e nulă din punct de vedere stilistic. Nulă! Aici nu vreau să aud nimic despre libertatea de a fi tu însuți, gusturi și alte bla-bla-uri. E doar nulă. Nu e nici cool, nici excesivă, nici versaciană, nici experimentală, nici alternativă. E doar nulă.

Piesa e nulă. Putea fi o manea explozivă, simpatică, dansantă. Putea să aibă un mesaj. Nu are. E doar nulă.Nu sunt hater. Dar mi-e greață când văd cum niște alți cetățeni încearcă cu disperare să justifice un produs nul și să scrie pagini întregi despre nimic, crezând că fac societatea mai bună și că luptă pentru toleranță”, a scris Maurice Munteanu.

În finalul postării, creatorul de modă a adăugat că ne confruntăm cu un spectacol sinistru, iar Romica Puceanu se răsucește în mormânt.

postarea de pe facebook

Lasa un comentariu