KEO, OPERAT DE URGENȚĂ! AFLĂ CUM SE SIMTE ARTISTUL

Keo a fost operat de urgență, iar acum face declarații în legătură cu starea lui de sănătate. Fostul iubit al Andreei Bălan a suferit o triplă intervenție chirurgicală și a fost internat în spital timp de o săptămână.

În urma unor investigații amănunțite, medicii au aflat că artistul are hernie și au decis să îl opereze de urgență. Dar se pare că problema era, de fapt, mult mai complicată. Ulterior, medicii au descoperit că vedeta nu avea doar o simplă hernie, ci două hernii inghinale și una femurală.

„Într-adevăr am suferit o triplă intervenție chirurgicală, în urgență, la Spitalul Ponderas. Deși pentru mine a fost o cumpănă foarte mare, am avut șansa să îl cunosc pe domnul profesor Cătălin Copăescu care este un chirurg extraordinar, dar și un om extraordinar. Fiind vorba despre o intervenție mai complexă… era nevoie de mai multe zile de recuperare sub supraveghere medicală, astfel că am fost internat o săptămână. În plus, am avut șansa de a fi internat pe noua secție a spitalului… Chiar am rămas plăcut suprins să regăsesc și în România o calitate la cel mai înalt nivel internațional.”, a declarat Keo, potrivit Ciao.ro.

Lasa un comentariu