Florin Călinescu pleacă de la PRO TV. Nu va mai fi jurat la „Românii au talent”

Florin Călinescu pleacă de la PRO TV. Anunțul a șocat pe toți, în condițiile în care informația a fost furnizată de un comunicat oficial de presă. Cel care a dat anunțul a fost chiar Florin Călinescu, pe pagina sa de Facebook.

Florin Călinescu pleacă de la PRO TV

În acest context, reprezentanții stației din Pache Protopopescu au explicat că nu pot comenta „cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu”.

„Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, au transmis reprezentanții stației din Pache Protopopescu pentru click.ro

Surse din media au declarat pentru Capital că Florin Călinescu a făcut acest gest pe fondul unor nemulțumiri la adresa managementului PRO TV. Lucru pe care însuși renumitul actor l-a admis în anunțul public postat pe pagina sa de socializare.

Citește și Patru noi cazuri la Iași cu tulpina Delta a coronavirusului.

În patru cazuri s-a confirmat infectarea unor persoane din judeţul Iaşi cu tulpina Delta a virusului Sars CoV-2.

Directorul DSP Iaşi, Vasile Cepoi a confirmat că toate cele patru cazuri sunt din mediul urban.

Aceste se adaugă cazului de acum zece zile, respectiv, celui a unui pilot cipriot, scrie radioiasi.ro.

Cele patru persoane nou infectate cu tulpina Delta Covid, nu au călătorit în străinătate şi nici nu sunt contacţi cu primul caz dar în schimb. Toate, sunt persoane nevaccinate anti-covid.

Lasa un comentariu