Avansuri din partea polițistului mituit de Lidia Buble. Stenograme: ”Poate ne calculăm altfel”

Polițistul rutier care i-a cerut mită Lidiei Buble i-a făcut cântăreței și avansuri, potrivit stenogramelor convorbirii pe care artista a avut-o în noaptea incidentului cu Dragoș Ștefan Presură, supravegheat de DIICOT Ploiești.

Cântăreaţa Lidia Buble a fost trimisă în judecată de procurorii DIICOT, fiind acuzată că ar fi mituit doi agenţi de poliţie din cadrul Brigăzii Rutiere Bucureşti, în vara anului trecut, pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest şi pentru a nu fi amendată, întrucât nu avea asupra sa declaraţia pe proprie răspundere necesară pentru deplasarea pe timp de noapte pe parcursul instituirii stării de alertă.

Lidia Buble susține că polițistul pe care l-ar fi mituit i-a făcut avansuri

Stenogramele conversațiilor din momentul incidentului au fost publicate de Gândul. Lidia Buble susține în conversație că unul dintre polițiști i-a făcut avansuri.

„Nu știu cum îl cheamă, dar avea vrăjeală în el, efectiv … deci … ăsta nu știu la ce se aștepta…adică…el…Doamne! Niciodată nu mi s-0 întâmplat așa ceva. Efectiv, deci se dădea la mine la modul ăla nesimțit și-mi zicea „Ce să facem acum domnișoară Lidia?” „Dă-mi amendă, ce să faci?” „Păi știți, e 2.500 și nu știu cât amenda…” Zic: Ok. Dă-mi amendă. Muream de sete. Ce vrei să fac? Dă-mi amendă!” ”Păi nu amendă…nu v-aș da, poate ne calculăm altfel”. Și zic:„Aaaa, păi zi așa! Ce vrei, bani? Vii după mine până acasă, ce să fac? N-am nimic la mine. Am luat bani să-mi iau apă, nu mi-am luat bani să…” Și vine mă, după mine ăsta…Doamne, mă crucesc, nu-mi vine să cred! Da, mă duc să iau cardu’ … nici nu știu câți bani se dă. Eu n-am dat în viața mea șpagă la polițiști. E prima dată, efectiv, ăsta e un puțos d-ăsta de 27 -28 de ani, nu are mai mult de 30 de ani.

(…) Vezi că era pus pe combinație, dacă ți-am zis! Doamne ferește! deci „Îți dau numărul meu dacă ai vreodată nevoie să…” Nu e nevoie”…„Acum, dacă tot ne-am întâlnit, cred că nimic nu este întâmplător…poate așa a fost să fie, dacă mai faceți prostii…Zic: Eu nu fac prostii”, a spus Lidia Buble, potrivit stenogramelor publicate de Gândul.

Lasa un comentariu