Amintiri dureroase pentru o vedetă de la PRO TV din perioada în care filma pentru un serial. “Se ţipa la mine, făceam foamea, era frig”

Amintiri dureroase pentru o vedetă de la PRO TV din perioada în care filma pentru un serial.

O vedeta de la Pro TV s-a hotărât să dezvăluie câteva povești mai puțin cunoscute din cariera sa. Actrița a decis să vorbească despre problemele pe care le-a avut în spatele camerelor de luat vederi. Iată momentele dificile pe care le-a întâmpinat în perioada în care filma pentru un celebru serial. Telespectatorii vor rămâne uimiți  când vor afla cât de grea e viața din spatele scenei!

Amintiri dureroase pentru o vedetă de la PRO TV din cariera sa

Serialul de comedie „La bloc” a fost difuzat pe Pro TV între anii 2002-2007. Această producție s-a bucurat de un succes răsunător. Printre actorii sitcom-ului se număra și Tily Niculae. Frumoasa actriță, în vârsă de 34 de ani, a interpretat rolul Roxanei, iar recent a oferit câteva detalii despre sacrificiile făcute în perioada aceea de dragul pasiunii sale pentru această meserie.

Tily Niculae recunoaște că s-a confruntat cu foarte multe probleme în timpul filmărilor. Vedeta a fost nevoită să îndure foamea, dar și frigul de pe platourile de filmare.

„Nu ai cum să uiți foametea, frigul, orele în care veneam la platou. Țin minte că venea Laura să mă ia, eu eram varză.

Radu Dragomir țipa la mine, nu pot să îi zic soțul Danei, pentru că eram cu șervețele. Aveam un talent fantastic de a răci”, a povestit Tily Niculae la emisiunea „La Măruță”.

Lasa un comentariu