,,Am depus actele de divorț”. Probleme în cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf

,,Am depus actele de divorț”! Laurențiu Reghecampf vrea să pună capăt căsniciei cu Anamaria Prodan, potrivit declarațiilor făcute de acesta pentru o publicație din România, conform sport.ro.

Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile.

Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.„, au fost declarațiile oferite de antrenorul Universității Craiova pentru cancan.ro.

În urmă cu câteva zile, în presa tabloidă din țară a apărut informația potrivit căreia Laurențiu Reghecampf și Corina, presupusa parteneră a tehnicianului, ar urma să devină părinți, femeia fiind însărcinată în trei luni.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt căsătoriți de 15 ani și au împreună un copil, pe Laurențiu Reghecampf Jr.

Citește și Breaking news! Este oficial, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează!

Breaking news! Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au recunoscut joi că divorțează după 13 ani de căsnicie. Mai mult, antrenorul de 45 de ani a confirmat informația.

Despre divorțul celor doi s-a speculat de multă vreme, însă informațiile au fost infirmate mereu. Șocant este faptul că recent Reghecampf și Anamaria Prodan și-au reînnoit jurămintele de iubire la începutul acestei luni.

Reghecampf și Anamaria Prodan s-au căsătorit în vara lui 2008. Mai mult, cei doi au un copil impreună, pe Laurențiu Junior, născut în august 2008.

Lasa un comentariu