Alina Plugaru s-a reprofilat. Din ce face bani acum?

Alina Plugaru a devenit cunoscută după apariții în filme pentru adulți. Acum, fosta vedetă declară că are o afacere profitabilă. Ea pune asta pe seama calităților sale, dar și a felului în care alege să-și trateze clienții care îi trec pragul.

„Sunt o perfecționistă. Mereu vreau ca totul să iasă impecabil, să arate și să funcționeze fără cusur. Așa am reușit până acum să îmi țin business-ul în viață și la un nivel înalt. Asta pentru ca întotdeauna clienții salonului să fie mulțumiți”, a declarat femeia.

Deși este cunoscută pentru firea dezinvoltă, Alina Plugaru evită să vorbească despre viața sa personală.

„Atunci când voi avea ceva de declarat legat de statutul meu sau de vreun eveniment din viața mea, o voi face. Până, atunci, nu!”, a spus aceasta, conform Cancan.ro.

Cu ce se ocupă Alina Plugaru

Alina Plugaru a fost una dintre cele mai bine cotate actrițdin industria filmelor pentru adulți. După o carieră de succes în acest domeniu, Alina a decis să renunțe și a ales calea antreprenorialului. În prezent, Alina are propria afacere. Iar dacă ne luăm după cifre, putem spune că fosta starletă o duce cum nu se poate mai bine.

Citește mai multe AICI

Lasa un comentariu