Selfie mortal la înălțime: un copil de 12 ani şi-a pierdut viaţa electrocutat din cauza unei poze

„Prinţişorul nostru a pierdut lupta. E sus alături de îngeri. Mami şi tati te vor iubi şi dincolo de cer”. Acesta este mesajul sfâşietor al mamei micuţului care s-a electrocutat după ce a urcat pe un vagon de tren pentru a-şi face o poză inedită.

Băiatul de 13 ani din Paşcani care s-a electrocutat în timp ce îşi făcea un “selfie” cu camera foto a telefonului pe unul din vagoanele din Triajul Staţiei CFR Paşcani s-a stins din viaţă la Iaşi, Spitalul de Copii “Sfânta Maria”, după 23 de zile de spitalizare, notează ziaruldeiasi.ro.

Anunţul a fost făcut de mama copilului, pe pagina de Facebook. 

„Prinţişorul nostru a pierdut lupta cu viaţa… A luptat până în ultimul moment. E sus în Cer alături de îngeri… Vei fi mereu alături de mami şi tati, care te vor iubi şi dincolo de cer. Dumnezeu să te ierte, dragul nostru! Drum lin spre cer”, a scris, într-un mesaj sfâşietor, mama copilului. Tragedia s-a petrecut în după-amiaza zilei de 12 iulie.

Potrivit autorităţilor, în momentul în care băiatul, Alexandru Gabriel Vieru, s-a urcat pe vagon, s-a format un arc electric cu linia aeriană cu tensiune de 27 mii de volţi. Hainele copilului s-au aprins instantaneu.

De faţă ar fi fost şi bunicul băiatului, care a încercat să-i acorde primul ajutor în timp ce apela 112. În urma tragediei, copilul a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe 70% din suprafaţa corpului. Iniţial a fost dus la Compartimentul de Primire Urgenţe de la Spitalul Municipal Paşcani, de unde a fost transferat la Iaşi. Pentru salvarea lui s-a făcut apel la donarea de sânge pe reţelele de socializare, băiatul având grupa 0 RH negativ, o grupă rară de sânge care nici acum nu se află în stocurile Centrului Regional de Transfuzii Sangvine Iaşi.

Lasa un comentariu