Șeful tinerilor social-democrați despre moțiunea de cenzură: Este inimaginabil ce fac liberalii. Sunt presiuni infernale asupra aleșilor opoziției, sper ca moțiunea să treacă

Liderul TSD, deputatul Bogdan Cojocaru, susține că are încredere în reușita moțiunii de cenzură, în ciuda presiunii în creștere a PNL la adresa parlamentarilor opoziției de a nu asigura cvorumul de ședință.

„Sunt presiuni infernale asupra aleșilor din opoziție, iar eu sper că aceștia nu vor ceda și se vor prezenta în sală. Până să avem cele 233 de voturi necesare pentru dărâmarea guvernului Orban, important este să fie asigurat cvorumul”, afirmă deputatul PSD.

Bogdan Cojocaru a declarat că PNL este disperat că ar putea piede guvernarea înaintea alegerilor locale și parlamentare, iar din acest motiv liberalii apelează la cele mai josnice metode.

„Am auzit despre colegi de-ai noștri anunțați de către unele Direcții de Sănătate din țară că sunt contacți direcți ai unor persoane care s-au îmbolnăvit de Covid. Acestor oameni li se spune că trebuie să stea în izolare acasă câteva zile. Cu alte cuvinte li se transmite să stea acasă, să nu meargă la moțiune. Este inimaginabil unde s-a ajuns. Liberalii își dau seama că pierd teren și recurg la cele mai josnice metode”, a precizat liderul TSD, Bogdan Cojocaru.

Deputatul social-democrat susține că are încredere în colegii săi de partid că nu vor exista sincope la vot, adăugând însă că PSD va avea nevoie și de voturile parlamentarilor altor partide care declară că vor să dea jos guvernul.

„Nicăieri în lume nu se termină cu democrația dacă un guvern cade. S-a întâmplat și la noi în atâtea rânduri și în mod cert se va mai întâmpla. Dar ceea ce face acum PNL este mizerabil, lucru recunoscut inclusiv de unii lideri marcanți ai PNL care încep să-l amenințe pe Ludovic Orban că nu mai acceptă să tacă”, a afirmat Bogdan Cojocaru.

Liderul TSD declară că liberalii sunt conștienți că nu mai au ce oferi publicului și că pierderea guvernării va duce la căderea lor abruptă în sondaje.

„Guvernul Orban nu mai are ce oferi, gata li s-a cam terminat benzina, oamenii încep să înțeleagă. Românii merită să aibă o viaţă mai bună, iar aplicarea legilor referitoare la majorarea alocațiilor și pensiilor este obligatorie. Șomajul este în creștere, tot mai multe firme au probleme sau chiar se închid, iar situația economică nu dă semne de îmbunătățire cu acest guvern”, a mai spus deputatul PSD, Bogdan Cojocaru.

Lasa un comentariu