Șefii de la Poli Iași se laudă că sunt pe cale să aducă un dezvoltator imobiliar ca sponsor la echipă

După suma de 300.000 de euro primită de la FCSB în contul transferurilor lui Ștefan Târnovanu și Andrei Tănasă, Poli Iași este pe cale de a primi o nouă Gură importantă de oxigen pentru Poli Iași.

Ieșenii sunt pe cale de a semna un contract de sponsorizare cu firma Prime Kapital, un dezvoltator imobiliar care va construi la Iași cel mai mare Mall din afara Bucureștiului, Mall Moldova. Președintele executiv Adrian Ambrosie a confirmat discuțiile cu reprezentanții Prime Kapital, scrie prosport.ro.

”Suntem în discuții cu reprezentanții Prime Kapital, firmă care va construi la Iași Mall Moldova, cel mai mare Mall din afara Bucureștiului. Este posibil să semnăm un contract în câteva zile”, a precizat președintele executiv Adrian Ambrosie, fără a oferi detalii financiare.

Conform unor surse, Poli Iași ar putea primi în primă fază suma de aproximativ 100.000 de euro până la sfârșitul anului, existând posibilitatea ca suma să crească în anul 2020. Deși suma nu este foarte mare, cei 100.000 sunt mană cerească în momentul de față pentru Poli Iași, club care până la încasarea următoarei rate din drepturile TV nu mai are nicio sursă de finanțare.

Oficialul ieșean a adăugat că jucătorii sunt la zi cu salariile și primele.

”Îi asigur pe suporteri că am ieșit pentru moment din criza acută. Jucătorii sunt cu plățile la zi și vestea bună este că se întrevede o stabilitate. Suntem în discuție cu acest nou sponsor care poate veni lângă echipă, în ultimele luni am reușit să aducem la buget 500.000 de euro din vânzarea de jucători, bani ce au fost vitali pentru menținerea clubului pe linia de plutire. Când vom reveni acasă, în Copou, sper ca suporterii să umple din nou tribunele, iar cu încasările mai putem echilibra cât de cât situația din punct de vedere financiar”, a conchis Ambrosie.

Lasa un comentariu