Se reiau cursele către Belgia și Marea Britanie

Începând de astăzi, de pe Aeroportul Iaşi se reiau cursele regulate către Marea Britanie şi Belgia.

Managerul instituţiei, Cătălin Bulgariu, a declarat că spre Anglia se operează cursele către cele două aeroporturi din Londra şi, în curând, va fi reluată şi cursa către Liverpool.

De asemenea, de astăzi, se reiau cursele către Bruxelles şi Belgia, fiind operaţionale destinaţiile către cele două aeroporturi.

Se speră ca în următoarele trei săptămâni să fie reluate toate cele 16 destinaţii internaţionale care erau operaţionale înainte de pandemie.

„Încăpând de astăzi au fost ridicate restricțiile de operare pentru firmele de transport aerian pe destinația Anglia și pe destinația Bruxelles, ceea ce înseamnă că de pe Aeroportul din Iași vor opera pe zborurile către Londra (Luton) și către Bruxelles pe ambele aeroporturi din capitala Belgiei. În acest moment cea mai importantă destinație pe care o avem noi și anume Londra, cu două frecvențe zilnice este deschisă și cetățenii din regiunea Moldovei pot beneficia de zboruri către Anglia, mai precis Londra și Liverpool.” a declarat Cătălin Bulgariu, pentru radioiasi.ro

Directorul Aeroportului Iaşi, Cătălin Bulgariu, a mai precizat că, deocamdată, este operabilă o singură cursă charter către Grecia cu două zboruri pe săptămână şi se va introduce încă o cursă charter către Antalia – Turcia:

„Avem pentru Grecia la acest moment două curse pe săptămână, așteptăm deschiderea către Turcia săptămâna viitoare și prognosticul este de a avea cel puțin cinci curse pe săptămână spre Antalya. Sperăm să se meargă și spre Spania și Tunisia care sunt destinații de vacanță. Dar deocamdată, nu avem încă, confirmate aceste zboruri.” a conchis Cătălin Bulgariu

Lasa un comentariu