Se reiau consultaţiile în ambulatoriu la Spitalul de Copii şi Spitalul „Parhon“

La Spitalul de Neurochirurgie se doreşte reluarea activităţii, serviciile medicale în ambulatoriu fiind sistate încă de la începutul perioadei stării de urgenţă.

„Sperăm ca de săptămâna viitoare să putem da drumul la ambulator, sunt foarte mulţi pacienţi care solicită să fie consultaţi“, a precizat dr. Lucian Eva, managerul Spitalului de Neurochirurgie Iaşi.

Între timp, aici se continuă retestarea personalului medical şi a pacienţilor pentru a depista noile cazuri de coronavirus. În acest moment sunt peste 40 de cazuri pozitive, jumătate dintre acestea fiind în rândul pacienţilor, notează ziaruldeiasi.ro.

Spitalul de Copii „Sf. Maria“ a reînceput activitatea în regim ambulatoriu din momentul ieşirii din starea de urgenţă, însă reprezentanţii unităţii medicale spun că intenţionează să crească numărul consultaţiilor. „În luna mai am avut aproximativ 55.000 de lei de la consultaţii, intenţionăm să triplăm de acum. Din luna iulie noi va trebui să facem serviciile aşa cum le-am contractat, trebuie să creştem veniturile ca să reuşim să realizăm contractul în totalitate“, a declarat ec. Corneliu Mihai, managerul Spitalului de Copii.

Programarea pentru consultaţii în ambulatoriu se poate face atât la registratura spitalului, cât şi telefonic la numărul 0232.278.886 sau online pe site la secţiunea „Programări“.

De asemenea, pacienţii care vor avea nevoie de consultaţii nefrologice sau urologice vor putea fi văzuţi din această săptămână la Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon“ doar dacă vor face înainte o consultaţie telefonică. Această măsură este luată pentru prevenirea aglomeraţiei care s-ar produce.

Lasa un comentariu