Se modifică Liga 1!? Am putea avea din nou 18 echipe. Anunțul făcut de LPF

În ultima vreme s-a vorbit tot mai mult de o revenirea la sistemul cu 16 sau 18 echipe în Liga 1. Printre susținătorii acestei idei se numărau Gică Hagi și președintele FRF, Răzvan Burleanu. Acum, se pare că și LPF tinde spre acest lucru.

Justin Ștefan a anunțat că începând din 2022 am putea avea din nou 18 echipe în Liga 1, asta dacă va crește calitatea meciurilor din campionatul intern, relatează digisport.ro

E posibil ca din 2022 să vedem o liga cu 16, sau, de ce nu, cu 18 echipe. Dacă va crește calitatea meciurilor din Liga 1, vom ajunge la acest sistem clasic tur-retur pe care il vedem la marile campionate și să trecem de acest sistem care este ca orice lucru în viață: provizoriu și supus schimbării”, a anunțat Justin Ștefan la Pro X.

Liga 1 cu 16 sau 18 echipe

Răzvan Burleanu este unul dintre susținătorii variantei de a mări numărul de cluburi din Liga 1. Președintele FRF a susținut în mai multe rânduri acest lucru și și-a găsit un adept și în persoana lui Justin Ștefan.

Un alt susținător al măririi numărului de echipe este Gheorghe Hagi. Managerul tehnic de la FC Viitorul a propus recent, la Digi Sport, ca următorul sezon din Liga 1 să aibă în componență 18 echipe.

  • 14 echipe sunt în acest moment în Liga 1.

Lasa un comentariu