Se introduc șapte zboruri noi la Aeroportul din Iași

Din decembrie veți putea ajunge de la Iași la Madrid cu Wizz Air și la Dublin cu Blue Air.

  • Iași – MADRID (și retur), cursă operată de Wizz Air – începând cu data de 2 decembrie 2021, în zilele joi și duminică

Aeronava va decola de pe Aeroportul Iași la ora 06:10 și va ajunge la Madrid la ora 09:10. Pentru zborul retur, decolarea dinspre noua destinație este programată la ora 09:45, avionul Wizz Air urmând să sosească la Iași la ora locală 14:35. Biletele sunt deja disponibile pe site-ul companiei.

Madrid este a doua destinație din Spania, operată pe Aeroportul Iași, de către compania Wizz Air, în prezent fiind realizate zboruri permanente și spre Barcelona.

„Vestea lansării unei noi curse Wizz Air, de pe Aeroportul Iași, este binevenită în contextul actual, Madrid fiind inclus în strategia de dezvoltare a portofoliului de rute. Capitala Spaniei este printre cele mai apreciate destinații turistice din Europa, precum și un important centru universitar, preferat de tinerii noștri, pentru continuarea studiilor. În plus, este locul unde muncesc foarte mulți concetățeni din regiunea Moldovei, noua rută aeriană fiind și un suport pentru reîntregirea familiilor.

Nu în ultimul rând, o astfel de conexiune creează posibilitatea unor noi investiții străine în zona noastră, facilitând totodată schimburile culturale între cele două orașe. Suntem încrezători că Iași-Madrid va fi o rută profitabilă, dat fiind numărul foarte mare de solicitări venite din medii diverse și ținând cont că nicio altă companie nu mai operează acest zbor din Iași, așadar nu există concurență directă în momentul de față. Mulțumim companiei Wizz Air pentru încrederea acordată. Ne bucurăm că parteneriatul nostru este într-o continuă dezvoltare”, a spus Romeo Vatră, Director General Provizoriu al R.A. Aeroportul Iași.

  • Iași – DUBLIN (și retur), cursă operată de Blue Air – începând cu data de 19 decembrie 2021, în zilele de miercuri și duminică (inclusiv vineri, din 22 iunie 2022)

Din martie 2022 veți putea ajunge la ParisBarcelonaKölnBruxelles și Roma cu Blue Air.

  • PARIS (Charles de Gaulle) – 2 frecvențe săptămânale
  • BARCELONA – 2 frecvențe săptămânale
  • KöLN – 2 frecvențe săptămânale
  • BRUXELLES – 2 frecvențe săptămânale
  • ROMA – 2 frecvențe săptămânale

În prezent, compania low-cost Wizz Air operează pe Aeroportul Iași zboruri directe spre 20 de destinații externe: BARCELONA, BARI, BERGAMO, BILLUND, BIRMINGHAM, BOLOGNA, BRUXELLES (Charleroi), CATANIA, DORTMUND, EINDHOVEN, LARNACA (cursă sezonieră), LIVERPOOL, LONDRA (Luton), MADRID (din 2 decembrie 2021), PARIS (Beauvais), ROMA (Ciampino), SANTORINI (cursă sezonieră), TEL AVIV, TORINO, VENEȚIA (Treviso).

În prezent, compania low-cost Blue Air operează pe Aeroportul Iași curse regulate spre Londra-HEATHROW și Otopeni.

Urmăriți pagina de Facebook a Aeroportului din Iași.

Lasa un comentariu