Se deschide ștrandul ieșean. 10 lei biletul. Cine are gratuitate

Autorităţile locale vor să se asigure că în momentul deschiderii Ştrandului Municipal vor fi oferite toate condiţiile pentru ca ieşenii, şi nu numai, să îşi petreacă timpul liber într-un mod cât mai plăcut.

„Muncitorii fac ultimele retuşuri. Ieşenii care vor trece pragul Ştrandului Municipal vor avea parte de curăţenie, de o plajă afânată şi de o vegetaţie corespunzătoare”, spune Radu Grigoraş, directorul DAPPP Iaşi. În ceea ce priveşte data la care se va deschide baza de agrement, intenţia conducerii DAPPP este ca acest lucru să aibă loc săptămâna viitoare.

„Sigur că depindem de starea vremii, însă săptămâna viitoare dorim să deschidem sezonul la ştrand. Într-o primă fază le vom oferi ieşenilor posibilitatea de a folosi bazinul de 2,5 metri şi bazinul pentru copiii. În schimb, bazinul de 4,5 metri îl deschidem în luna iulie”, mai spune şeful DAPPP Iaşi, potrivit stireadeiasi.

Altfel, la Ştrandul Municipal, tariful de intrare este de 10 lei, în vreme ce copiii sub 7 ani și pensionarii vor achita 3 lei. Se acordă gratuitate pentru luptătorii în Revoluție, veteranii și văduvele de război, deținuții politici şi persoanele cu grad I de invaliditate.

De asemenea, închirierea unei umbrele sau a unui șezlong este de 5 lei/zi. Se pot cumpăra şi abonamente, care presupun achitarea a 84 lei pentru 10 intrări (adulţi) sau 23 lei/10 intrări (pentru copii sub 7 ani și pensionari). La Ştrand se mai organizează cursuri de înot şi gimnastică acvatică, care costă 19 lei ora de persoană. De notat faptul că într-o zi caniculară, de serviciile ştrandului pot beneficia 6.000 de ieşeni.

Lasa un comentariu