Se anunță nuntă mare la Vâlcea! George Simion invită toți românii, pe 27 august, la nunta lui

sursa: ziarul national

Se anunță nuntă mare la Vâlcea! George Simion invita toți românii, pe 27 august, la nunta lui. Liderul AUR, a anunțat că se va căsători cu aleasa inimii. Politicianul vrea o nuntă în România, la care să poarte port tradițional și să participe toți românii.

Nunta va fi pe 27 august în satul Oveselu din Vâlcea. Știu că e departe pentru unii dintre voi, dar ne organizăm cu autocare din fiecare județ. Nu am glumit: vă aștept pe toți, a anunțat George Simion pe rețelele sociale.
sursa: capital.ro

Se anunță nuntă mare la Vâlcea! George Simion invită toți românii, pe 27 august, la nunta lui. Liderul AUR nu a dat niciun detaliu despre mireasa lui, însă presa scrie că ar fi vorba de Iulia Burcea, o femeie superbă.

În noiembrie 2021, George Simion a vorbit cu jurnaliștii de la BZI despre relația cu femeia care i-a cucerit inima: „Am 34 de ani, sunt necăsătorit, vreau să mă căsătoresc anul viitor. Pe politică pot să vorbesc ore întregi…

Am o relație, sigur, iubesc o fată. La vară (n.r. – face nunta), dar să vedem care sunt condițiile pandemice. La Vâlcea am o locație frumoasă. Am vârsta să mă însor. În 2024 o să fiu ocupat. Îmi doresc mult copii. Îmi doresc șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta.

Cine este femeia cu care George Simion se va căsători pe 27 august 2022

Se anunță nuntă mare la Vâlcea! George Simion invită toți românii, pe 27 august, la nunta lui.

Chiar dacă este un politician foarte vocal, George Simion nu a oferit prea multe detalii despre viața sa sentimentală. Se pare că liderul AUR are o relație cu Iulia, care este controlor financiar la o multinațională cu sediul în Franța, scrie presa mondenă.

Conform România TV, primele imagini cu femeia ar fi apărut chiar pe contul lui George Simion, de Ziua Femeii. Acestea au fost distribuite de el după ce au fost postate de Iulia.

Tot pe 8 martie, au apărut și primele zvonuri despre relația lor, pe care politicianul a ținut-o bine ascunsă, așa cum face cu viața sa privată.

Viitoarea mireasă a lui George Simion se numește Iulia Burcea și a făcut Dreptul la Universitatea Ecologică.

De asemenea, ea a absolvit și un master în consultanță în afaceri, la Facultatea de Administrație și Afaceri, la Universitatea București.

Iulia este născută în zodia Pești și, pe contul ei de Instagram, spune că iubește natura, călătoriile, sportul și mâncarea.

Sursa: a1.ro

Citește și: George Simion l-a luat de gât pe ministrul Energiei, Virgil Popescu ”Ești un hoț!”

Lasa un comentariu