SE ANULEAZA FESTIVALURILE DIN BOTOSANI! BANII SE VOR CHELTUI PE ECHIPAMENTE SI APARATURA PENTRU MEDICI!

Primarul Cătălin Flutur a iniţiat un proiect de hotărâre care vizează o rectificare de buget excepțională, informeaza Monitorul de Botosani.

Edilul solicită votul consilierilor pentru alocarea de fonduri suplimentare care vor fi folosite pentru achiziția de materiale de protecție și dezinfecție, precum și achiziția de aparatură medicală în regim de urgență, potrivit 24botosani.ro

Conform proiectului iniţiat de primarul municipiului, vor fi tăiate alocările bugetare pentru cheltuieli neesențiale, precum organizarea de manifestări publice cu ocazia zilei orașului sau finanțarea proiectelor asociațiilor neguvernamentale din cultură sau sport (într-o perioadă în care oricum nu mai sunt organizate competiții sportive) etc. Toate fondurile rezultate vor fi alocate  pentru acoperirea cheltuielilor impuse de măsurile luate la nivel local pentru combaterea COVID 19, mai anunta sursa citata.

Lucrările ședinței deliberativului local vor avea loc de la distanță, prin intermediul aplicației instalate pe tabletele consilierilor municipali. Aceştia își vor putea exprima punctele de vedere și vor vota electronic.

Lasa un comentariu