Școală de vară cu program intensiv pentru tineri pasionați de IT

Cursuri IT pentru elevi de gimnaziu & liceu în vara lui 2020: Înscrieri deschise la Wantsome Summer School!

Evoluția surprinzătoare a IT-ului din ultima decadă precum și rapiditatea cu care au fost digitalizate un număr imens de acțiuni și servicii, în ultimele 3 luni, zoresc tehnologia să devină o componentă cheie din viețile noastre. Cu pași mici dar siguri, noțiunile de programare încep să își facă loc în pachetul cunoștințelor de bază și din noua cultură a fiecăruia. Cei mai tineri se descurcă de minune în deprinderea tainelor programării iar intrarea lor într-o comunitate jovială de studiu are avantaje strategice.

Wantsome, academia prietenoasă de IT, lansează în luna iulie unul dintre cele mai frumoase proiecte pregătite pentru tinerii pasionați de informatică, design și jocuri: o serie de experiențe educaționale interactive susținute de 6 mentori ieșeni, bazate pe ideea de creație de joc.

Oferta cursurilor de vară Wantsome pentru elevi de gimnaziu și liceu este formată din 3 direcții atractive: Python Summer School, JavaScript Summer School și UI/UX Weekend. Ele vor fi susținute de: Alex/Alexandru Coman – Project Manager & Mentor @Wantsome/Site Reliability Engineer @Yonder, Cristi/Cristian Macoviciuc – Project Manager & Mentor @Wantsome, Gabi/Gabriel Paiu – Mentor @Wantsome/Senior DevOps Engineer, Yonder

Robert/Robert Ciobotariu – Mentor@Wantsome/Software Developer@Bitdefender, Andra/ Andra Spiridon – Mentor Wantsome & UI/UX Designer@Centric IT Solutions, Robbie/ Robert Dumitru – Mentor Wantsome & UI/UX Design Lead @Centric IT Solutions.

Înscrierile la Wantsome Summer School au început deja, iar pentru a participa la o sesiune demonstrativă gratuită pentru UI/UX Design, de 2 ore, toți cei interesați sunt invitați să se înscrie aici  până pe 02 iulie.

Iată mai multe detalii despre acest proiect:

Python Summer School, program de mentorat captivant de 6 săptămâni, a fost dezvoltat în sprijinul copiilor și tinerilor care doresc să învețe un limbaj de programare high level , într-un mod interactiv, alături de mentori prietenoși care lucrează în industria IT din Iași și care îi pot inspira cu adevărat. Mulți nu știu, însă cunoștințele IT nu se însușesc în ședințe 1 la 1. Ci în echipă. Cursurile Python Summer School pot fi urmate de acasă, de la terasă, de la bunici, de la mare sau de la munte, online, alături de colegi! Fiecare participant are nevoie numai de laptop/PC, de conexiune WI-FI și de atâta curiozitate încât să petreacă 3 ore pe zi, 3 zile pe săptămână, în compania mentorilor și a grupei sale.

De ce Python?

  1. Python este un limbaj de programare îngăduitor cu începătorii. El are o sintaxă atât de curată și elegantă încât multe dintre programele scrise în Python par a fi poezii.
  • Python e super rapid în pregătirea mediului de lucru. Pentru a porni la drum cu Python, avem nevoie doar de câteva minute și începem deja să ne bucurăm de lucrurile frumoase pe care le putem clădi.
  • Python este super pentru cei mai tineri. Există foarte multe biblioteci Python care oferă copiilor posibilitatea să învețe programare într-un mod jucăuș și interactiv.
  • Pyton este foarte împrăștiat. Pretutindeni. În calitatea sa de limbaj generalist, are aplicabilitate în arii foarte diverse precum Data Science, Machine Learning, Web Development, Automation, plus câte și mai câte.
  • Python rezistă. Și va dăinui. Are în spate o comunitate vastă și foarte activă. Dacă mai adăugăm și faptul că Python se află în topul celor mai iubite limbaje de programare din ultimii ani, putem intui că industria nu va renunța prea ușor la el.

Află mai multe detalii importante AICI

Înscrierile la Python Summer School se fac, AICI

Pentru mai multe întrebări și sugestii, Wantsome răspunde  la 0758 077 920 sau la contact@wantsome.ro

Lasa un comentariu