Scene cumplite la locul de muncă. Haita de maidanezi a sfâşiat un angajat şi l-a lăsat fără o ureche

O haită de câini maidanezi din incinta Preparaţiei Coroieşti a sfâşiat un muncitor. Victima a ajuns în stare gravă la spital.

Un bărbat de 47 de ani, care lucra la Preparaţia Coroieşti din Valea Jiului, a fost sfâşiat de o haită de câini maidanezi în incinta societăţii

Marţi, localnicul, care lucrează ca impiegat de mişcare a fost atacat de câini. În timp ce aviza trenul cu cărbune care urma să plece de la preparaţie spre termocentrale.

Cel puţin 10 animale animale au sărit pe el şi l-au muşcat după ce acesta a fost trântit la pământ. Victima a suferit mai multe muşcături pe corp şi la cap iar urechea i-a fost smulsă. A fost transportat la spitalul din Petroşani, unde va fi supus unei intervenţii chirurgicale reparatorii la urechea sfâşiată.

Polițiști fac cercetări

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Vulcan efectuează cercetări privind comiterea infracţiunilor de neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorului temporar al acestuia. A măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă. În cazul unui bărbat care a fost muşcat de mai mulţi câini, în această dimineaţă. În acest caz, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au demarat cercetări. În urma cărora au stabilit că bărbatul, în vârstă de 47 de ani, în timp ce se afla în serviciu în incinta unei unităţi miniere din zona Coroieşti, a fost atacat şi muşcat de o haită de câini. Acesta a fost transportat la U.P.U. Vulcan, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii circumstanţelor în care a avut loc incidentul şi a luării  măsurilor legale”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Lasa un comentariu