Scandal la UMF Iași! Studentă, condamnată pentru că și-a șantajat o colegă ce făcea videochat

O tânără, studentă la UMF Iași, Diana Atănăsoae (fostă Butnariu), a fost condamnată la un an și șase luni de închisoare, cu suspendare, pentru șantaj și participație improprie la infracțiunea de fals intelectual, în formă continuată.

Potrivit procurorilor, pe 24 ianuarie 2014, o colegă a fetei condamnate, a mers la Secția II de Poliție, pentru a depune o plângere. Fata a spus anchetatorilor că a fost contactată pe Facebook, dar și pe telefon, cu un număr ascuns, de o persoană care i-a cerut 1.000 de lei, pentru a nu da publicității un filmuleț cu activitatea de videochat a tinerei.

Oamenii legii au aflat că, în urmă cu câțiva ani, cele două tinere au fost colege la un liceu din Iași, scrie realitateadeiasi.net.

Diana Atănăsoae, care a făcut și ea videochat, a văzut-o pe fosta sa colegă de liceu, făcând videochat pentru o firmă de profil din Iași.

A luat numărul de telefon al colegei, a sunat-o de pe un număr ascuns, după care și-a creat un cont fals de Facebook și a contactat-o. I-a trimis colegei mai multe mesaje pe Facebook și i-a cerut suma de 1.000 de lei, pentru a nu face public un pretins filmuleț cu victima practicând activitatea de videochat.

După ce a depus plângerea, oamenii legii au organizat un flagrant. Diana Atănăsoae i-a spus colegei că va veni cu un taxi în zona sediului BRD din Păcurari, pentru a lua banii. Ea nu a coborât din taxi, preluând suma pe geamul portierei din dreapta. În timp ce număra banii, tânăra s-a trezit săltată de polițiștii de la Serviciul Operațiuni Speciale.

Lasa un comentariu