Scandal la Iași după ce Gigi Becali a spus că oficialii Politehnicii Iași i-au cerut 200.000 de euro pentru a-i da trei puncte

Primarul Iașului, Mihai Chirica, i-a cerut să probeze faptul că Politehnica Iași i-ar fi cerut suma de 200.000 de euro pentru a-i da trei puncte. Edilul a adăugat că dacă este adevărat, cei vinovați vor plăti.

„Gigi Becali trebuie să probeze. Dacă nu demonstrează, este foarte grav. Dacă s-a întâmplat asta, cei vinovați trebuie să răspundă! Nu putem face sport de calitate dacă nu ne debarasăm de prostii”, a spus Mihai Chirica.

„Este pentru prima dată când aud de acest lucru. Cât am fost eu președinte la club nu s-a întâmplat așa ceva și nici nu voi fi de acord să se întâmple astfel de lucruri cât voi activa în fotbal. Domnul Becali aceste afirmații, pentru că sunt foarte grave. Dacă s-a întâmplat acest lucru, noi vom face o analiză la club, o anchetă internă, iar cei care au făcut așa ceva să fie aspru pedepsiți. Politehnica Iași nu a făcut niciodată vreo astfel de propunere directă sau indirectă”, a precizat fostul președinte al Politehnicii Iași Adrian Ambrosie, scrie realitateadeiasi.net.

Gigi Becali a declarat la un post de televiziune că ieșenii i-ar fi cerut 200.000 de euro pentru a ceda meciul direct disputat în luna mai a anului 2018, în play-off-ul Ligii 1. Atunci, ieșenii s-au impus cu scorul de 1-0, iar FCSB a pierdut titlul.

„Dacă voiam să fiu campion dădeam 200.000 de euro, ca să câștig meciul. Atât mi s-a propus acum doi ani când am jucat la Iași. Și dacă vrea cineva să-mi dea meciul gratis nu-l dau. Că cel care joacă la jocuri, cum spune și Apostolul Pavel, nu primește cununa. Dacă este furt… este furt. Nu vreau să mă duc în iad. Eu nu am făcut niciodată aranjamente. Acum e play-off-ul trag la titlu, cu Becali nu se poate. Am nevoie să mă duc în iad pentru furt?! Eu nu sunt hoț”, a spus Becali.

Lasa un comentariu