Şantaj fierbinte, cu imagini erotice, între studente mediciniste de videochat

Un proces fierbinte pe rolul instanţelor ieşene. O tânără este judecată pentru şantaj, fiind condamnată de instanţa inferioară, după ce a luat numele unei colege de la un studio de videochat şi a şantajat-o pentru bani. Modul în care a decurs şantajul este demn de o telenovelă erotică

Caz surprinzător pe rolul instanţelor ieşene. Iuliana Atănăsoae, la momentul plângerii studentă la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, a fost condamnată la 1 an şi 6 luni de închisoare, cu suspendare, fiind găsită vinovată pentru şantaj şi fals.

Sentinţa a fost motivată de judecători acum câteva zile şi, pentru că nu este mulţumită de interpretarea judecătorilor, tânăra de 25 de ani a atacat-o cu apel la instanţa ierarhic superioară. În motivarea hotărârii primei instanţe, publicată pe portalul specializat ROLII, judecătorii arată că fapta tinerei Iuliana Atănăsoae a avut loc la începutul anului 2014.

Atunci, o tânără din Iaşi, M.R., studentă şi ea, sesiza Poliţia că este şantajată de o persoană necunoscută, atât telefonic, cât şi de pe un cont facebook (care s-a dovedit a fi unul fals), obiectul şantajului fiind presupuse imagini indecente surprinse în timpul activităţii ei de videochat.

După ce au pus cap la cap acuzaţiile, oamenii legii au încurajat tânăra să intre în acest joc de şantaj, supravegheată de poliţişti, şi au efectuat un flagrant delict, prinzând-o astfel pe studenta şantajistă în timp ce primea 1.000 de lei de la victimă.

Şantajista a venit să ia banii cu un taxi, în zona Moara de Foc din Păcurari, a luat banii pe geamul maşinii fără a coborî, iar în timp ce număra bancnotele a fost săltată de oamenii legii. Atunci, fata a spus că nu are acte la ea şi a dat un alt nume, care exista în realitate, al unei colege.

Asta i-a făcut pe anchetatori să deschidă dosar penal pe numele unei alte tinere. După ce şi-au dat seama că au fost păcăliţi, poliţiştii au pus-o pe tânăra studentă la Medicină sub acuzare şi pentru fals.

Cititi mai multe pe ziaruldeiasi.ro

Lasa un comentariu