Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iaşi caută firmă care să asigure paza unităţii medicale

Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iaşi caută firmă care să asigure paza unităţii medicale, pe baza unui acord-cadru pe o perioadă de 12 luni. Valoarea estimată a acordului cadru este de maximum 357.120 de lei fără TVA, pentru sediul central din şoseaua Bucium, fiind vorba despre două posturi permanente. Postul nr. 1 este fix şi mobil, instituit la poarta de acces în spital, în clădirea postului de pază, iar postul nr. 2 este mobil, pe traseul de patrulare.

„La Postul nr. 1 se va instala monitor de vizualizare imagini, iar agenţii de securitate de serviciu vor vizualiza în timp real imagini din zonele perimetrale, ale porţilor pietonale/auto, aleilor şi parcărilor”, se precizează în caietul de sarcini, scrie ziaruldeiasi.ro.

Printre obligaţiile pe care le vor avea agenţii se numără: asigurarea pazei şi apărarea integrităţii tuturor bunurilor unităţii medicale, legitimarea persoanelor care intră în instituţie, asigurarea asistenţei şi intervenţia în timp util prin echipaje specifice, sesizarea Poliţiei atunci când este cazul, fiind obligatoriu să nu părăsească sub niciun motiv postul.

Ofertele se depun astăzi, la sediul „Socola” până la ora 13.00, iar criterul de atribuire este preţul cel mai scăzut, cu respectarea obligatorie a condiţiilor din caietul de sarcini. Contractele subsecvente vor fi atribuite lunar, trimestrial sau semestrial, în funcţie de bugetul aprobat pentru anul 2022-2023.

Lasa un comentariu