”S-a zbârlit părul pe mine. Argăseală cât o avea salariul!?” Crăciunescu, revoltat când a aflat culisele demisiei lui Duckadam

Helmut Duckadam și-a dat demisia din funcția de președinte de imagine de la FCSB, simțindu-se marginalizat de către club. Acest lucru a stârnit ”o revoltă” în rândul oamenilor de fotbal din România.

După Gabi Balint și Ilie Dumitrescu, a venit rândul lui Ion Crăciunescu să atace conducerea FCSB. Fostul arbitru internațional consideră inadmisibil cum s-au purtat cei de acolo cu ”eroul” de la Sevilla, relatează digisport.ro

Ion Crăciunescu: ”Credeam că are 5.000 de euro pe lună”

Cu Duckadam vorbesc președinții de stat când vin în România, știe toată lumea cine a fost. Ar trebui să îl ții, mi se pare de neacceptat. Mă surprinde pentru că Gigi are suflet. Eu credeam că are 5.000 de euro pe lună, mai mult. Duckadam e un colos, iar ce primea pe lună de la domnul Becali era ceva minor.

Domnul Argăseală cât o avea salariul?! Este un tip care știe regulamentele foarte bine, dar eu în locul dânsului nu mă băgam. Mi s-a părut ieșit din comun, Argăseală îi transmite lui Duckadam că nu prea mai este e dorit. M-am gândit un pic, Argăseală… Mi s-a zbârlit părul pe mine”, a declarat Ion Crăciunescu la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Duckadam și-a dat demisia de la FCSB. Câştiga 2.000 de lei pe lună

Helmut Duckadam se afla în conducerea clubului FCSB din 2010. De-a lungul carierei, fostul portar a evoluat doar la Steaua și la trei formații arădene: UTA, Vagonul și Constructorul.

În vârstă de 61 de ani, Helmut Duckadam era președinte de imagine al echipei bucureștene și recent anunțase că patronul i-a micșorat salariul cu 78%, pe timpul pandemiei de coronavirus. ”Eroul” de la Sevilla ajunsese să câștige 2.000 de lei pe lună.

Duckadam: ”Am simțit că nu mai sunt dorit”

Am hotărât să-mi înaintez demisia de la FCSB. Președinte de imagine era o denumire. Eram practic un oficial. De ce am făcut asta? Am simțit că nu mai sunt dorit în cadrul clubului. E mai onorant decât să fii dat afară.

Au fost tentative să fiu dat afară acum trei săptămâni. M-a sunat domnul Argăseală să întrerupem contractul, dar patronul a zis să continuăm. Dar cred că tot la sugestia lui Gigi Becali a venit propunerea de demitere. Simți că nu mai ești dorit”, a spus Duckadam, acum câteva zile, la Fotbal Club de la Digi Sport.

Lasa un comentariu