Rudă a fostului preşedinte al României, reţinută la Iaşi. Vezi aici de ce este acuzat bărbatul

Tânărul arunca efectiv cu bani în cântăreţi, la petrecerile organizate. A fost prins după o partidă de poker la care a pierdut masiv. Valută falsă plasată în judeţul Iaşi, chiar de o rudă a fostului preşedinte.

Poliţiştii au reţinut ieri un tânăr, Manolescu Dragoş Andrei, care ar fi împărţit cu mare generozitate valută falsă, în ultimul timp. Politiştii ieşeni au intrat pe fir în luna martie, atunci cănd Manolescu l-ar fi înşelat pe Sârbu Răzvan Ionuț din Gorban cu valuta falsa, la un joc de poker. Acesta a anunţat imediat Poliţia, când a avut convingerea că banii sunt falşi, scrie ziaruldeiasi.ro.

De asemenea, Manolescu ar fi dat bani falşi, cu mare dărnicie, la petrecerile din baruri, în Răducăneni. Acesta „spărgea“ sume mari de bani falşi în baruri din Răducăneni, plătind regeşte cântăreţi cu bani falşi. Tânărul reţinut ieri este nepotul ieşencei Claudia Ursu, cunoscut om de afaceri local şi nepoată a lui Traian Băsescu, fostă şefă de campanie a fostului presedinte în zonă.

Nepotul ei cu valută falsă a fost ieri reţinut pentru 24 de ore, după o percheziţie efectuată dis de dimineaţă de poliţiştii din Iaşi. Sumele plasate de acesta ar fi de ordinul a mii de euro (2150 euro), toate în bancnote mari, de 50 şi de 100 de euro.

Lasa un comentariu