România-Suedia 0-2

E meciul de totul sau nimic pentru tricolori. Echipa națională are neapărată nevoie de victorie pentru a mai spera la calificarea directă la Euro 2020.

Min. 57 – A DOUA SCHIMBARE ROMÂNIA! A ieșit Keșeru, a intrat FLORINEL COMAN!

Min. 55 – CARTONAȘ GALBEN BANCU! Pentru un fault asupra lui Quaison

Min. 50 – CARTONAȘ GALBEN LINDELOFF

Min. 48 – Keșeru, bine deschis în careu de Ianis Hagi, a preluat, apoi a șutat cu stângul, dar mingea a fost deviată în corner.

Min. 46 – A început repriza a doua.

PRIMA SCHIMBARE ROMÂNIA! A ieșit Deac, a intrat IANIS HAGI!

Min. 45+1 – PAUZĂ

Min. 41 – Keșeru, în stilu-i caracteristic, a încercat o reluare din cădere, la colțul lung, dar a trimis pe lângă poartă.

Min. 40 – OCAZIE ROMÂNIA! Mitriță a executat o lovitură liberă, de la marginea careului de 16 metri, dar portarul a reținut fără emoții.

Min. 35 – GOOOL SUEDIA: 0-2, QUAISON! Debandadă în apărarea tricolorilor. Quaison, venit singur de la jumătatea terenului a profitat de bulevardul Nedelcearu – Rus și a marcat simplu pe lângă un Tătărușanu deznădăjduit.

Min. 24 – CARTONAȘ GALBEN NICUȘOR STANCIU! A fost sancționat pentru un fault asupra lui Quaison

Min. 20 – S-a reluat partida!

Min. 19 – Fanii de la peluză au aruncat cu petarde și fumigene în teren. Arbitrul a ÎNTRERUPT PARTIDA!!!

torte fani romania suedia
Imediat după golul marcat de Berg, ultrașii tricolorilor au aprins torțe în tribune

MIN. 18 – GOOOL SUEDIA: 0-1, BERG! Forsberg a trecut ca vântul de Ciprian Deac, dar și de Vasile Mogoș, după care Berg, singur-singurel, a reluat cu capul în stânga lui Tătărușanu.

faza gol berg
Berg a marcat cu capul, nestingherit, în stânga lui Tătărușanu, în România – Suedia / Foto: captură ProTV

Min. 15 – OCAZIE ROMÂNIA! Stanciu a șutat de la marginea careului de metri, dar portarul a respins în corner. A fost o fază plecat de pe stânga, Keșeru n-a ajuns la cap, dar a deviat pe spate, Mitriță a recuperat pe dreapta, a venit spre centru, a încercat un șut cu stângul, dar a fost blocat. Faza a continuat și Stanciu, venit din partea opusă a șutat.

Min. 14 – ATMOSFERĂ SUPERBĂ pe Arena Națională. Tot stadionul cântă.

Min. 12 – EXCELENTĂ intervenție a lui Rus, care a respins cu capul din fața lui Berg, aflkat în poziție centrală, tocmai bună de a marca. Era singur cu Tătărușanu, dacă nu ajungea Adrian.

Min. 10 – Prima acțiune de atac a tricolorilor. Băluță i-a pasat lui Stanciu, acesta a trimis pe stânga spre Bancu, a reprimit, după care a centrat de pe stânga în centrul careului spre Deac, numai că acesta din urmă, în săritură, a provocat un fault.

Min. 9 – Băluță a dejucat perfect un atac al scandinavilor. I-a ”furat” mingea lui Forsberg, la 30 de metri de poarta lui Tătărușanu.

Min. 6.  – Atac bine construit al suedezilor și primul corner al partidei, după ce Rus a respins din colțul careului de 6 metri

Min. 4 – Tătărușanu a ieșit foarte bine și a respins din fața lui Berg.

Min. 1 – A început partida. Lovitura de start le-a aparținut tricolorilor

Lasa un comentariu