Român cercetat penal și lăsat fără un Range Rover de 20.000€ la vama Negru Vodă

Un român de 37 de ani a rămas fără un autoturism Range Rover în valoare de aproape 20.000 de euro, iar în plus va fi cercetat penal, după ce a aflat că mașina era furată.

Tânărul s-a prezentat, seara trecută, la Vama Negru Vodă, la volanul autoturismului marca Range Rover, împreună cu un copil.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au descoperit că autoturismul Range Rover, care era înmatriculat în România, figura ca fiind furat în Germania.

„În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că mașina figurează ca ‘bun căutat pentru confiscare’, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

Autoturismul Range Rover a fost confiscat de polițiștii din vama Negru Vodă

Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a achiziționat mașina fără să știe că aceasta ar fi fost căutată de către autorități”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Pe lângă faptul că a rămas și fără mașină, și fără banii pe care i-a dat pe ea, tânărul de 37 de ani s-a ales și cu un dosar penal pentru tăinuire.

Mașina în valoare de aproximativ 20.000 de euro a fost confiscat de polițiștii de frontieră până la finalizarea anchetei.

  • Data viitore cand mai scrieti articole, verificati corectitudinea datelo. Era o familie cu doi copii mici si masina era cumparata in 2018 si inmatriculata cu toate actele la politi si facut rar-ul. A fost declarata furata in anul 2019. Propietarul din Germania a asteptat cateva luni bune pentru a declara masina furata. Cum este posibil?

Lasa un comentariu